OM

JEPPE HJÄLPER TILL är ett nystartat byggföretag från 2015 med 100% fokus på nöjda kunder. Mannen bakom heter förvånansvärt Jesper och det är jag. Jag är i dagsläget verksam över hela Storstockholm.

Jag är uppvuxen i Vaxholm ett par mil norr om Stockholm. Redan i tidig ålder var jag väldigt intresserad av att skapa och se hur mycket man kan åstadkomma med lite tålamod och en strävan efter att ständigt utvecklas. Efter min lärlingsutbildning fick jag möjlighet att arbeta med en firma som genomförde stora entreprenader åt privatpersoner.

Efter detta började jag arbeta som platsansvarig åt en mindre firma verksam i Enskede. Här genomförde vi mycket utbyggnationer, dräneringsarbeten, finsnickeri samt gjutarbeten.

Det som utmärker mig som specialist är att jag förstår att man är i kundens hem när man arbetar. Det kan vara väldigt krävande och påfrestande att ha okända personer närvarande i sin personliga svär. Därför är en prioritet för mig att få dig som kund att känna dig bekväm med att ha mig hemma i ditt hem. Jag är också väldigt noga med att hålla rent efter mig.

Anledningen till att jag valde att bli egen istället för anställd var att mina tidigare arbetsgivare fick nästan 100% av alla arbeten på grund av att tidigare kunder rekommenderade mig till sina grannar och vänner i området. Jag är också väldigt nogrann och att göra mina kunder nöjda och överträffa förväntningar är min motivation.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *